Geen producten (0)

Algemene voorwaarden van Mini-jurken.nl

Mini-jurken.nl biedt mini jurken en andere jurken van goede kwaliteit zo voordelig mogelijk, en we proberen voor iedereen zo betaalbaar mogelijk te zijn.

Wanneer er onverhoopt toch een defect of fout in zit zouden wij dit graag van te voren willen horen van u via een mail.

Om onze artikelen goedkoop te houden is retourzending voor rekening van de klant die bestelt.. Mocht het om een fout van ons zijn vergoeden wij  uiteraard de verzendkosten aan u .

Onze verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal artikelen, en het gewicht.

Verzendkosten Nederland

Voor Brievenbus post zijn de verzendkosten €5 , tussen 1 kilo en 10 kilo is dit €  5,75 verzenden gebeurd uitsluitend door DHL.

Voor Duitsland en België zijn deze verzendkosten €11,75 per bestelling deze zal verzonden worden door DPD.

De bedenktijd geldt binnen 14 dagen retour, vooraf gemeld d.m.v. een mail. Indien later gemeld en verzonden dan via de mail is afgesproken vervalt uw retourrecht.

Wanneer een bestelling niet kan worden afgeleverd nadat deze een aantal keren is aangeboden of wordt geweigerd rekenen wij 10% van het totaal bedrag.

Ben je niet tevreden over je aankoop of heb je een klacht? Laat dit ons weten via info@mini-jurken.nl of via het contactformulier op onze contactpagina.

 

 

Als je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht dan kun je sinds 15 februari 2016 je klacht indienen bij het platform ODR (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie.